Hoe kan ik financieel of materieel bijdragen aan Lekkernassûh?

Je kan bijdragen aan Lekkernassûh door te werken als vrijwilliger, maar we zijn soms ook op zoek naar financiële of materiële hulp.
Hieronder zie je wat we op dit moment nodig hebben, misschien kan jij ergens mee helpen!

Laptops gezocht!

Wij zijn op zoek naar laptops voor ons kassasysteem in De Gymzaal en de andere marktlocaties.
Heb jij een laptop liggen die tussen de 2 en 5 jaar oud is, die je kunt missen? Geef je laptop dan een tweede leven bij Lekkernassûh!

contact: sytske@lekkernassuh.org

Help ons om de Gymzaal te kopen!

Om met alle activiteiten zoals de markt van Lekkernassûh, Conscious Kitchen en nu Rechtstreex door te kunnen gaan, moeten we als voedselgemeenschap eigenaar worden van De Gymzaal.
Daarom zijn we druk bezig om via leenovereenkomsten van 5000 euro het bedrag van 100.000 euro bij elkaar te krijgen waarvoor de Gemeente het pand te koop heeft aangeboden. We hebben een donatie van 10.000 euro voor de koop gekregen dus er dient nog een bedrag van 90.0000 euro te worden geleend.
Op dit moment hebben we in totaal voor 55.000 euro van mensen toegezegd gekregen. Dat betekent dat we nog 7 uitleners nodig hebben voor de resterende 35.000 euro. Op dit moment is door het afwachten van een beslissing op onze aanvraag voor een omgevingsvergunning niet duidelijk wanneer de koop precies gaat plaatsvinden. We denken begin 2022.
Wie wil ons 5000 euro lenen?

contact: Frans van der Steen, voorzitter van de Stichting Lokaal Voedsel Den Haag. fvdsteen@ziggo.nl

Zeilen, tarps, parasols

Voor onze markt in het Toverbosch zijn we op zoek naar zeilen/tarps, “party-tents”, parasols of iets dergelijks om de groente en de bezoekers zo goed van de zon of de regen te beschermen.
Zou je zoiets hebben in de schuur of op zolder en ligt het alleen maar stof te verzamelen?
Wij zouden het goed kunnen gebruiken!

contact: toverbosch@lekkernassuh.org